faruk replied

174 weeks ago

Oturma odası veya salon, herhangi bir evdeki en önemli sosyal alandır. Konukların ağırlandığı ve eğlendirildiği alandır. Aynı zamanda, ailenin birbirleriyle konuşurken veya birlikte bir şov veya film izlerken bağ kurarak vakit geçirdiği yerdir. Kişi evindeki salon dekorasyonundan sıkıldığında, odayı baştan yaratmak, mekanı tamamen dönüştürmek için bir çözümdür. Ancak, bu önemli bir bütçe gerektirir ve herkes savurganlık yapmaya istekli olmayacaktır. Bunun yerine, alanı yenilemek için uygun fiyatlı bazı salon dekorasyon fikirlerini kullanmak mümkündür. Nasıl olduğunu size göstereceğiz!
Oturma odasının geri kalanıyla aynı tonlarda zemine güzel bir halı yerleştirin, böylece duvar kağıdına, sehpadaki koşucuya ve kanepedeki vurgulu minderlerle eşleşir. Kuru bir düzenlemeye sahip geniş bir zemin vazo ile görünümü güzelleştirin. Gri gibi nötr tonların kullanılması dekora modern bir dokunuş sağlar.
Perdeleri değiştirerek donuk bir oturma odasına hayat verin. Bölgedeki doğal ışığı tamamen kesmeyen zarif ince tüller seçin. Boş beyaz bir duvara ahşap paneller ekleyin ve oda için çarpıcı ve benzersiz bir sanat enstalasyonu oluşturmak için küçük aynalarla kaplayın. Kanepeleri kadife ile yeniden örterek bir adım yukarı çıkın.
Oda iyi bir şekilde bir araya getirilmiş gibi görünüyorsa, ancak yine de bir değişiklik istiyorsa, ilham almak için tavana bakın. Salonun ambiyansını tamamen dönüştürmek için 3B paneller, ahşap şeritler veya tahtalarla dokusal öğeler oluşturun. Ya bir malzemeye bağlı kalın ya da cesur olun ve bir kombinasyon deneyin.


Yatak odası dekorasyonu
Please log in to post a reply.